Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (1-4) || League One 2019/2020

Vrijdag 3 juli 2020 - 20:30 uur

In de League One 2019/2020 neemt Fleetwood Town het vrijdag 3 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (1-4)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 1-4 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Ofoborh. Een benutte penalty van C. Evans in de 4e minuut zorgde er even later voor dat Fleetwood Town weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van A. Cairns kwam Wycombe Wanderers in de 6e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

In de 33e minuut werd L. Coyle van Fleetwood Town met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fleetwood Town het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Wycombe Wanderers kreeg een penalty toegewezen in de 34e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Jacobson die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 1-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 48 minuten kwam Wycombe Wanderers op een veiligere 1-3 voorsprong na een goal van D. Wheeler. In de 57e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was A. Samuel van Wycombe Wanderers die daarmee de stand op 1-4 zette. Na 84 minuten moest ook P. Madden van Fleetwood Town het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Fleetwood Town - Wycombe Wanderers 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt N. Ofoborh Wycombe Wanderers 0-1
4' Penalty Fleetwood Town Penalty C. Evans Fleetwood Town 1-1
6' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt A. Cairns Wycombe Wanderers 1-2
30' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
33' Rode kaart Fleetwood Town Rode kaart voor L. Coyle Fleetwood Town
34' Penalty gemist Wycombe Wanderers Penalty gemist J. Jacobson Wycombe Wanderers
36' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Andrew voor J. Morris Fleetwood Town
47' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Connolly Fleetwood Town
48' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Wheeler met assist van A. Samuel Wycombe Wanderers 1-3
46' Wissel Fleetwood Town Wissel K. Dempsey voor C. Connolly Fleetwood Town
57' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Samuel Wycombe Wanderers 1-4
65' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Madden voor P. Coutts Fleetwood Town
77' Wissel Fleetwood Town Wissel H. Saunders voor B. McKay Fleetwood Town
80' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kashket voor A. Samuel Wycombe Wanderers
84' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
84' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor N. Ofoborh Wycombe Wanderers
90' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Fleetwood Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.