Nabeschouwing Ipswich Town - Fleetwood Town (0-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Ipswich Town het dinsdag 3 maart 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Fleetwood Town (0-1)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Evans, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Ipswich Town - Fleetwood Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Evans voor C. Connolly Fleetwood Town
40' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Evans met assist van B. McKay Fleetwood Town 0-1
45' Wissel Ipswich Town Wissel F. Sears voor B. McGavin Ipswich Town
61' Wissel Ipswich Town Wissel T. Simpson voor W. Keane Ipswich Town
66' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
70' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor P. Madden Fleetwood Town
73' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Sowerby voor B. McKay Fleetwood Town
74' Wissel Ipswich Town Wissel T. Bishop voor J. Nolan Ipswich Town
84' Wissel Fleetwood Town Wissel I. Thorvaldsson voor P. Coutts Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Fleetwood Town
Opstellingen Ipswich Town - Fleetwood Town
De opstellingen van Ipswich Town en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ipswich Town - Fleetwood Town

Ipswich Town en Fleetwood Town treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fleetwood Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 1
Winst Fleetwood Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 9e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 8e plaats.