Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bristol Rovers (3-0) || League One 2019/2020

Woensdag 1 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het woensdag 1 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bristol Rovers (3-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Healey, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Nombe op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee K. Agard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sam Purkiss, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Bristol Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel Bristol Rovers Wissel J. van Stappershoef voor A. Jaakkola Bristol Rovers
16' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt R. Healey met assist van D. Kasumu Milton Keynes Dons 1-0
46' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Hargreaves voor A. Ogogo Bristol Rovers
60' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Nombe Milton Keynes Dons 2-0
63' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Reeves voor C. McGrandles Milton Keynes Dons
73' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Mason voor A. Gilbey Milton Keynes Dons
78' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor R. Menayese Bristol Rovers
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel K. Agard voor R. Healey Milton Keynes Dons
84' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt K. Agard Milton Keynes Dons 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Bristol Rovers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Bristol Rovers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Bristol Rovers

Milton Keynes Dons en Bristol Rovers treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 12 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Milton Keynes Dons favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 5
Winst Bristol Rovers 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 21e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.