Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Sunderland (0-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Sunderland (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door L. Gooch, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sunderland uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Milton Keynes Dons - Sunderland 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
26' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Dobson Sunderland
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Thompson voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor A. Ozturk Sunderland
73' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Gladwin voor C. McGrandles Milton Keynes Dons
77' Wissel Sunderland Wissel K. Lafferty voor C. Wyke Sunderland
79' Doelpunt Sunderland Doelpunt L. Gooch met assist van M. Power Sunderland 0-1
80' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. Gooch Sunderland
82' Wissel Milton Keynes Dons Wissel S. Nombe voor C. Morris Milton Keynes Dons
89' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor R. Healey Milton Keynes Dons
95' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Sunderland
Opstellingen Milton Keynes Dons - Sunderland
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Sunderland

Milton Keynes Dons en Sunderland treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Sunderland in de League One vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 0
Winst Sunderland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 19e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 7e plaats.