Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (2-2) || League One 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Peterborough United het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Coventry City (2-2)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Peterborough United en Coventry City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Bakayoko, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van M. Maddison in de 52e minuut zorgde er even later voor dat Peterborough United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 85e minuut zette M. Biamou zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Coventry City de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Peterborough United nadat M. Eisa in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Peterborough United - Coventry City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Coventry City Doelpunt A. Bakayoko Coventry City 0-1
14' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor S. McCallum Coventry City
21' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor N. Mason Peterborough United
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Blake-Tracey Peterborough United
25' Wissel Peterborough United Wissel S. Dembele voor F. Blake-Tracey Peterborough United
43' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor F. Dabo Coventry City
51' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor K. McFadzean Coventry City
52' Penalty Peterborough United Penalty M. Maddison Peterborough United 1-1
57' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
61' Wissel Coventry City Wissel T. Watson voor F. Dabo Coventry City
65' Wissel Peterborough United Wissel D. Butler voor N. Mason Peterborough United
76' Wissel Coventry City Wissel J. Shipley voor A. Bakayoko Coventry City
79' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor L. Reed Peterborough United
82' Gele kaart Coventry City Gele kaart voor M. Rose Coventry City
85' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Biamou met assist van L. Kelly Coventry City 1-2
95' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa met assist van S. Dembele Peterborough United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Coventry City
Opstellingen Peterborough United - Coventry City
De opstellingen van Peterborough United en Coventry City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Coventry City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.