Nabeschouwing Peterborough United - Rochdale (6-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Peterborough United het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Rochdale (6-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 6-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door I. Toney, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Eisa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee I. Toney zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Peterborough United geen gas terug, waardoor in de 51e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van M. Maddison. De 5-0 voor Peterborough United volgde even later in de 58e minuut nadat I. Toney namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 62e minuut en kwam op naam te staan van Peterborough United speler M. Maddison, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren Drysdale en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Peterborough United, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Peterborough United - Rochdale 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 1-0
22' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. McNulty Rochdale
34' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Eisa met assist van J. Ward Peterborough United 2-0
40' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor S. Dooley Rochdale
45' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney met assist van M. Maddison Peterborough United 3-0
51' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Maddison Peterborough United 4-0
53' Wissel Rochdale Wissel O. Rathbone voor A. Morley Rochdale
57' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor R. Norrington-Davies Rochdale
58' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 5-0
59' Wissel Peterborough United Wissel N. Thompson voor N. Mason Peterborough United
60' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Williams Rochdale
62' Doelpunt Peterborough United Doelpunt M. Maddison Peterborough United 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Rochdale
Opstellingen Peterborough United - Rochdale
De opstellingen van Peterborough United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.