Nabeschouwing Peterborough United - Wycombe Wanderers (4-0) || League One 2019/2020

Dinsdag 21 januari 2020 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Peterborough United het dinsdag 21 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in London Road Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Wycombe Wanderers (4-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 4-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor G. Phillips in de 21e minuut, waardoor Wycombe Wanderers met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 23e minuut voor dat Peterborough United via I. Toney op 1-0 kwam te staan. In de 44e werd de voorsprong voor Peterborough United verdubbeld dankzij een doelpunt van S. Dembele.

In de 56e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee J. Taylor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Peterborough United geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van I. Toney.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Wycombe Wanderers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor G. Phillips Wycombe Wanderers
23' Penalty Peterborough United Penalty I. Toney Peterborough United 1-0
26' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
40' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
44' Doelpunt Peterborough United Doelpunt S. Dembele met assist van I. Toney Peterborough United 2-0
47' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Jombati voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
47' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
56' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor met assist van S. Dembele Peterborough United 3-0
57' Wissel Wycombe Wanderers Wissel P. Smyth voor J. Parker Wycombe Wanderers
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor M. Beevers Peterborough United
69' Wissel Peterborough United Wissel R. Bennett voor N. Thompson Peterborough United
73' Doelpunt Peterborough United Doelpunt I. Toney Peterborough United 4-0
74' Wissel Peterborough United Wissel R. Jade-Jones voor S. Dembele Peterborough United
75' Wissel Peterborough United Wissel G. Boyd voor S. Szmodics Peterborough United
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Samuel voor N. Ofoborh Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Peterborough United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Peterborough United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.