Nabeschouwing Portsmouth - Tranmere Rovers (2-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Portsmouth het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Tranmere Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Portsmouth en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door B. Close, waarmee Portsmouth met 1-0 de leiding nam. Portsmouth vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Naylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Portsmouth.

LIVE Portsmouth - Tranmere Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Portsmouth Doelpunt B. Close Portsmouth 1-0
46' Wissel Portsmouth Wissel J. Marquis voor E. Harrison Portsmouth
68' Wissel Portsmouth Wissel B. Pitman voor A. Cannon Portsmouth
48' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor T. Naylor Portsmouth
58' Wissel Tranmere Rovers Wissel Corey Blackett-Taylor voor C. Jennings Tranmere Rovers
63' Wissel Tranmere Rovers Wissel S. Payne voor M. Ferrier Tranmere Rovers
75' Doelpunt Portsmouth Doelpunt T. Naylor Portsmouth 2-0
90' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor P. Downing Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Tranmere Rovers
Opstellingen Portsmouth - Tranmere Rovers
De opstellingen van Portsmouth en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Tranmere Rovers

Portsmouth en Tranmere Rovers treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Tranmere Rovers in de League One vond plaats op 1 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Portsmouth favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tranmere Rovers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 1
Winst Tranmere Rovers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 18e positie staat, terwijl we Tranmere Rovers terugvinden op de 20e plaats.