Nabeschouwing Rochdale - Accrington Stanley (2-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 12 oktober 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rochdale het zaterdag 12 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Accrington Stanley (2-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door I. Henderson, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Henderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Accrington Stanley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Pritchard. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Accrington Stanley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Nield, waardoor Rochdale dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rochdale - Accrington Stanley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 1-0
46' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Edwards voor L. Sherif Accrington Stanley
49' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson Rochdale 2-0
53' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Pritchard Accrington Stanley 2-1
64' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
69' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Charles voor O. Zanzala Accrington Stanley
72' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor A. Wilbraham Rochdale
80' Wissel Rochdale Wissel C. Andrew voor J. Ryan Rochdale
84' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Opoku Accrington Stanley
87' Wissel Accrington Stanley Wissel W. Carvalho voor J. Opoku Accrington Stanley
91' Wissel Rochdale Wissel A. Morley voor I. Henderson Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Accrington Stanley
Opstellingen Rochdale - Accrington Stanley
De opstellingen van Rochdale en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rochdale - Accrington Stanley

Rochdale en Accrington Stanley treffen elkaar in de 13e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Nield en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rochdale en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 9 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Rochdale favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Accrington Stanley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rochdale 2
Winst Accrington Stanley 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rochdale op een 19e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 18e plaats.