Nabeschouwing Rochdale - Rotherham United (3-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rochdale het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Crown Oil Arena in Rochdale.

Via de Rochdale - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rochdale - Rotherham United (3-1)

Het League One duel tussen Rochdale en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 3-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door I. Henderson, waarmee Rochdale met 1-0 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Henderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut volgde een derde treffer van Rochdale, waarmee M. Lund zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 92 minuten deed J. Lindsay iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rotherham United werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Rotherham United echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Rochdale.

LIVE Rochdale - Rotherham United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rochdale - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson met assist van A. Morley Rochdale 1-0
60' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor F. Ladapo Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel J. Koroma voor C. Tilt Rotherham United
70' Doelpunt Rochdale Doelpunt I. Henderson met assist van M. Lund Rochdale 2-0
74' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor J. Williams Rochdale
75' Doelpunt Rochdale Doelpunt M. Lund met assist van C. Camps Rochdale 3-0
78' Wissel Rotherham United Wissel M. Olosunde voor B. Jones Rotherham United
79' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor R. Sanchez Rochdale
83' Wissel Rochdale Wissel O. Rathbone voor A. Morley Rochdale
92' Doelpunt Rotherham United Doelpunt J. Lindsay met assist van B. Wiles Rotherham United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rochdale - Rotherham United
Opstellingen Rochdale - Rotherham United
De opstellingen van Rochdale en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rochdale gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.