Nabeschouwing Rotherham United - Rochdale (0-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Rotherham United het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Rochdale (0-1)

Het League One duel tussen Rotherham United en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door A. Morley, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Rotherham United dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rochdale.

LIVE Rotherham United - Rochdale 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor C. Camps Rochdale
42' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Morley Rochdale 0-1
46' Wissel Rotherham United Wissel M. Smith voor J. Lindsay Rotherham United
60' Wissel Rotherham United Wissel J. Hastie voor C. Morris Rotherham United
66' Wissel Rochdale Wissel M. Gillam voor J. Ryan Rochdale
73' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor M. Olosunde Rotherham United
76' Wissel Rochdale Wissel K. Baah voor R. Pyke Rochdale
83' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Crooks Rotherham United
87' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor C. Ogbene Rotherham United
87' Gele kaart Rochdale Gele kaart voor K. Baah Rochdale
93' Wissel Rochdale Wissel F. Tavares voor I. Henderson Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Rochdale
Opstellingen Rotherham United - Rochdale
De opstellingen van Rotherham United en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rochdale zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Rochdale

Rotherham United en Rochdale treffen elkaar in de 20e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Rochdale in de League One vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rochdale. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rotherham United als Rochdale wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 1
Winst Rochdale 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 4e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 16e plaats.