Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bristol Rovers (3-4) || League One 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Greenhous Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Bristol Rovers (3-4)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 3-4 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door T. Craig, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Clarke op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Shrewsbury Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Laurent.

Na 47 minuten werd de voorsprong voor Bristol Rovers vergroot nadat L. Sercombe de 1-3 wist te scoren. In de 62e minuut kwam Shrewsbury Town weer dichterbij, nadat O. Norburn de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 67e minuut was het J. Laurent die Shrewsbury Town weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Bristol Rovers aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd A. Ogogo die in de 87e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 3-4 eindstand.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Salisbury bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Shrewsbury Town - Bristol Rovers 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt T. Craig Bristol Rovers 0-1
20' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Jaakkola Bristol Rovers
20' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Thompson Shrewsbury Town
20' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Laurent Shrewsbury Town
21' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor V. Adeboyejo Bristol Rovers
22' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor O. Norburn Shrewsbury Town
28' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt O. Clarke Bristol Rovers 0-2
37' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Laurent Shrewsbury Town 1-2
47' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt L. Sercombe Bristol Rovers 1-3
52' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor O. Clarke Bristol Rovers
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Giles voor O. Beckles Shrewsbury Town
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor L. Thompson Shrewsbury Town
62' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Norburn Shrewsbury Town 2-3
67' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Laurent Shrewsbury Town 3-3
73' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Smith voor V. Adeboyejo Bristol Rovers
78' Wissel Shrewsbury Town Wissel L. N. John-Lewis voor J. Cummings Shrewsbury Town
79' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Rodman voor M. Little Bristol Rovers
87' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Ogogo met assist van L. Sercombe Bristol Rovers 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Bristol Rovers
Opstellingen Shrewsbury Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Shrewsbury Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.