Nabeschouwing Southend United - Bristol Rovers (3-1) || League One 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Bristol Rovers (3-1)

Het League One duel tussen Southend United en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Southend United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door C. Kelman, waarmee Southend United met 1-0 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Mitchell-Lawson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette T. Egbri zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Southend United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten was het A. Kilgour die de bal in eigen doel werkte, waardoor Southend United op 3-1 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Southend United.

LIVE Southend United - Bristol Rovers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Southend United Doelpunt C. Kelman met assist van J. Demetriou Southend United 1-0
46' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Mitchell-Lawson Bristol Rovers 1-1
55' Doelpunt Southend United Doelpunt T. Egbri met assist van E. Kinali Southend United 2-1
64' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor E. Upson Bristol Rovers
65' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Bennett voor E. Upson Bristol Rovers
66' Wissel Bristol Rovers Wissel A. Rodman voor J. Hare Bristol Rovers
70' Gele kaart Southend United Gele kaart voor J. Demetriou Southend United
74' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Abraham voor J. Daly Bristol Rovers
79' Eigen doelpunt Southend United Eigen doelpunt A. Kilgour Southend United 3-1
86' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Harries Bristol Rovers
92' Wissel Southend United Wissel M. Rush voor L. Gard Southend United
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Bristol Rovers
Opstellingen Southend United - Bristol Rovers
De opstellingen van Southend United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Southend United - Bristol Rovers

Southend United en Bristol Rovers treffen elkaar in de 37e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Southend United en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Bristol Rovers favoriet. 7 keer wist de ploeg van Southend United te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Southend United. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Southend United 3
Winst Bristol Rovers 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Southend United op een 22e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 14e plaats.