Nabeschouwing Southend United - Doncaster Rovers (1-7) || League One 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Southend United het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Roots Hall Stadium in Southend-on-Sea.

Via de Southend United - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southend United - Doncaster Rovers (1-7)

Het League One duel tussen Southend United en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 1-7 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Hamilton in de 6e minuut, waardoor Southend United met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 11 minuten was het I. Hutchinson die Southend United op een 1-0 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Doncaster Rovers in de 23e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van K. Thomas.

In de 26e minuut was het Doncaster Rovers dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van B. Sheaf. Na 52 minuten werd de voorsprong voor Doncaster Rovers vergroot nadat K. Thomas de 1-3 wist te scoren. In de 53e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. S. McLaughlin van Southend United was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 70e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was B. Whiteman van Doncaster Rovers die daarmee de stand op 1-4 zette. Even later in de 82e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het K. Sadlier van Doncaster Rovers die tekende voor de 1-5. Ook daarna bleef er maar gescoord worden, want na 89 minuten viel alweer de 1-6. Dit keer was het A. May die scoorde namens Doncaster Rovers.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith bij een 1-7 eindstand in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Southend United - Doncaster Rovers 1-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southend United - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor D. Daniels Doncaster Rovers
6' Rode kaart Southend United Rode kaart voor E. Hamilton Southend United
11' Doelpunt Southend United Doelpunt I. Hutchinson Southend United 1-0
23' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Thomas met assist van K. Sadlier Doncaster Rovers 1-1
26' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Sheaf met assist van J. Coppinger Doncaster Rovers 1-2
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Wright voor D. Daniels Doncaster Rovers
52' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Thomas Doncaster Rovers 1-3
53' Rode kaart Southend United Rode kaart voor S. McLaughlin Southend United
55' Wissel Southend United Wissel S. Humphrys voor T. Hopper Southend United
56' Wissel Southend United Wissel H. Lennon voor T. Dieng Southend United
60' Gele kaart Southend United Gele kaart voor M. Milligan Southend United
61' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. May voor J. Coppinger Doncaster Rovers
67' Gele kaart Southend United Gele kaart voor H. Lennon Southend United
70' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Whiteman Doncaster Rovers 1-4
74' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Gomes voor K. Thomas Doncaster Rovers
82' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt K. Sadlier met assist van A. May Doncaster Rovers 1-5
89' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt A. May met assist van M. Gomes Doncaster Rovers 1-6
91' Eigen doelpunt Doncaster Rovers Eigen doelpunt N. Ralph Doncaster Rovers 1-7
Video hoogtepunten en samenvatting Southend United - Doncaster Rovers
Opstellingen Southend United - Doncaster Rovers
De opstellingen van Southend United en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southend United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.