Nabeschouwing Sunderland - Wycombe Wanderers (4-0) || League One 2019/2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 16:00 uur

In de League One 2019/2020 neemt Sunderland het zaterdag 11 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Wycombe Wanderers (4-0)

Het League One duel tussen Sunderland en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door C. Wyke, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Hume op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sunderland vervolgens op 3-0. Het was C. Maguire die vanaf 11 meter wist te scoren in de 21e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sunderland in de 78e minuut, nadat C. Maguire de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sunderland.

LIVE Sunderland - Wycombe Wanderers 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van L. Gooch Sunderland 1-0
16' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Hume met assist van J. Willis Sunderland 2-0
20' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Stewart Wycombe Wanderers
21' Penalty Sunderland Penalty C. Maguire Sunderland 3-0
21' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor C. Maguire Sunderland
29' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor G. Phillips Wycombe Wanderers
46' Wissel Sunderland Wissel J. Lynch voor T. Flanagan Sunderland
71' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Lynch Sunderland
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Parker voor P. Smyth Wycombe Wanderers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor D. Gape Wycombe Wanderers
78' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Maguire Sunderland 4-0
85' Wissel Sunderland Wissel M. McNulty voor L. Gooch Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Wycombe Wanderers
Opstellingen Sunderland - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Sunderland en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.