Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Accrington Stanley (1-1) || League One 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 20:45 uur

In de League One 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 17 september 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2019/2020 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door D. Charles, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van N. Freeman in de 72e minuut zorgde er even later voor dat Wycombe Wanderers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wycombe Wanderers - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Charles Accrington Stanley 0-1
48' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Hughes Accrington Stanley
51' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Opoku Accrington Stanley
62' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor F. Onyedinma Wycombe Wanderers
65' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
71' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Clark Accrington Stanley
72' Penalty Wycombe Wanderers Penalty N. Freeman Wycombe Wanderers 1-1
74' Wissel Accrington Stanley Wissel C. Simpson voor C. Bishop Accrington Stanley
81' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor M. Bloomfield Wycombe Wanderers
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Parker voor S. Kashket Wycombe Wanderers
93' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Accrington Stanley
Opstellingen Wycombe Wanderers - Accrington Stanley
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Accrington Stanley

Wycombe Wanderers en Accrington Stanley treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brett Huxtable en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 12 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Accrington Stanley. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wycombe Wanderers als Accrington Stanley wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 1
Winst Accrington Stanley 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 3e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 20e plaats.