Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (3-3) || League One 2020/2021

Vrijdag 21 mei 2021 - 20:45 uur

In de League One 2020/2021 neemt Blackpool het vrijdag 21 mei 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Oxford United (3-3)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Blackpool en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Taylor, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Blackpool kwam in de 11e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Embleton, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 13e minuut zette K. Dougall zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackpool de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Atkinson de 2-2 maakte voor Oxford United. Blackpool leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 54 minuten op voorsprong na een goal van J. Yates: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Oxford United. In de 74e minuut was het O. Shodipo die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Blackpool - Oxford United 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor Oxford United 0-1
11' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Embleton met assist van D. Mitchell Blackpool 1-1
12' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
13' Doelpunt Blackpool Doelpunt K. Dougall met assist van D. Ballard Blackpool 2-1
40' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor C. Maxwell Blackpool
46' Wissel Blackpool Wissel M. Ekpiteta voor D. Ballard Blackpool
52' Doelpunt Oxford United Doelpunt R. Atkinson met assist van A. Forde Oxford United 2-2
54' Doelpunt Blackpool Doelpunt J. Yates met assist van D. Mitchell Blackpool 3-2
55' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Taylor Oxford United
65' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Stewart Blackpool
69' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor B. Barker Oxford United
69' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor E. Lee Oxford United
72' Wissel Blackpool Wissel K. Anderson voor E. Embleton Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor D. Mitchell Blackpool
73' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor E. Simms Blackpool
74' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo Oxford United 3-3
92' Wissel Blackpool Wissel E. Robson voor J. Yates Blackpool
92' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor O. Turton Blackpool
95' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Sykes Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Oxford United
Opstellingen Blackpool - Oxford United
De opstellingen van Blackpool en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.