Nabeschouwing Lincoln City - Sunderland (2-0) || League One 2020/2021

Woensdag 19 mei 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Lincoln City het woensdag 19 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Sunderland (2-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door T. Hopper, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Johnson op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Sunderland 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Sunderland Wissel C. McFadzean voor D. Hume Sunderland
15' Wissel Lincoln City Wissel L. Montsma voor A. Jackson Lincoln City
51' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van L. Bridcutt Lincoln City 1-0
61' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
69' Wissel Sunderland Wissel R. Stewart voor J. Jones Sunderland
69' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor M. Power Sunderland
72' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
77' Doelpunt Lincoln City Doelpunt B. Johnson Lincoln City 2-0
85' Wissel Lincoln City Wissel C. McGrandles voor A. Scully Lincoln City
86' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Grant Lincoln City
90' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor T. Flanagan Sunderland
95' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor B. Johnson Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Sunderland
Opstellingen Lincoln City - Sunderland
De opstellingen van Lincoln City en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.