Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Rochdale (0-3) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Milton Keynes Dons het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rochdale. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Rochdale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Rochdale (0-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Rochdale is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rochdale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Morley, waarmee Rochdale met 0-1 de leiding nam. Rochdale vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Keohane op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was S. Humphrys van Rochdale die de 0-3 wist te maken in de 85e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tim Robinson, waardoor Rochdale dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Rochdale 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Rochdale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
31' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Thompson voor E. Laird Milton Keynes Dons
46' Doelpunt Rochdale Doelpunt A. Morley Rochdale 0-1
50' Doelpunt Rochdale Doelpunt J. Keohane met assist van O. Rathbone Rochdale 0-2
56' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. ORiley voor A. Surman Milton Keynes Dons
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Bird voor J. McEachran Milton Keynes Dons
69' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Ilunga voor M. ORiley Milton Keynes Dons
72' Wissel Rochdale Wissel A. Odoh voor O. Rathbone Rochdale
72' Wissel Rochdale Wissel A. Newby voor C. Grant Rochdale
79' Wissel Rochdale Wissel S. Humphrys voor J. Beesley Rochdale
85' Doelpunt Rochdale Doelpunt S. Humphrys met assist van A. Odoh Rochdale 0-3
87' Wissel Rochdale Wissel E. Brierley voor S. Dooley Rochdale
87' Wissel Rochdale Wissel J. Ryan voor A. Morley Rochdale
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Rochdale
Opstellingen Milton Keynes Dons - Rochdale
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Rochdale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Rochdale zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Rochdale

Milton Keynes Dons en Rochdale treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Rochdale in de League One vond plaats op 9 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Milton Keynes Dons favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Rochdale slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 8
Winst Rochdale 1
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 10e positie staat, terwijl we Rochdale terugvinden op de 21e plaats.