Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (0-3) || League One 2020/2021

Dinsdag 18 mei 2021 - 19:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het dinsdag 18 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (0-3)

Het League One duel tussen Oxford United en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 0-3 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door O. Turton, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Simms op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee E. Simms zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Madley, waardoor Blackpool dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Blackpool 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor J. Husband Blackpool
23' Doelpunt Blackpool Doelpunt O. Turton Blackpool 0-1
26' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Simms met assist van K. Dougall Blackpool 0-2
45' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Anderson Blackpool
53' Wissel Blackpool Wissel J. Thorniley voor L. Garbutt Blackpool
59' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor K. Stewart Blackpool
68' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor E. Lee Oxford United
68' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
74' Doelpunt Blackpool Doelpunt E. Simms met assist van J. Yates Blackpool 0-3
75' Wissel Blackpool Wissel J. Gabriel voor E. Embleton Blackpool
75' Wissel Blackpool Wissel D. Mitchell voor K. Anderson Blackpool
79' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor J. Hanson Oxford United
80' Wissel Oxford United Wissel O. Shodipo voor B. Barker Oxford United
82' Wissel Blackpool Wissel G. Madine voor J. Yates Blackpool
86' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor S. Winnall Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Blackpool
Opstellingen Oxford United - Blackpool
De opstellingen van Oxford United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blackpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.