Nabeschouwing Oxford United - Burton Albion (4-0) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Oxford United het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Burton Albion (4-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 4-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. Shodipo, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee E. Lee zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Oxford United in de 92e minuut, nadat S. Winnall de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Burton Albion 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Oxford United Doelpunt O. Shodipo met assist van J. Henry Oxford United 1-0
11' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor M. Mancienne Burton Albion
28' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor Oxford United 2-0
56' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Taylor Burton Albion
57' Doelpunt Oxford United Doelpunt E. Lee Oxford United 3-0
58' Wissel Burton Albion Wissel K. Hemmings voor M. Fondop-Talum Burton Albion
58' Wissel Burton Albion Wissel R. Broom voor J. Powell Burton Albion
64' Wissel Burton Albion Wissel C. Gilligan voor T. Taylor Burton Albion
66' Wissel Oxford United Wissel J. Hanson voor S. Long Oxford United
66' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor O. Shodipo Oxford United
72' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Gilligan Burton Albion
72' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
72' Wissel Oxford United Wissel A. Forde voor J. Henry Oxford United
75' Wissel Burton Albion Wissel J. Parker voor L. Akins Burton Albion
79' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor H. Carter Burton Albion
85' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor E. Lee Oxford United
92' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Winnall met assist van J. Stevens Oxford United 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Burton Albion
Opstellingen Oxford United - Burton Albion
De opstellingen van Oxford United en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.