Nabeschouwing Portsmouth - Accrington Stanley (0-1) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Portsmouth het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Accrington Stanley (0-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 0-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Phillips, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Portsmouth dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Portsmouth - Accrington Stanley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor M. Harness Portsmouth
23' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt A. Phillips met assist van H. Rodgers Accrington Stanley 0-1
28' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor P. Downing Portsmouth
59' Wissel Portsmouth Wissel H. White voor C. Johnson Portsmouth
59' Wissel Portsmouth Wissel G. Byers voor B. Close Portsmouth
60' Wissel Portsmouth Wissel J. Hiwula voor P. Downing Portsmouth
62' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
64' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor G. Byers Portsmouth
65' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Scully voor J. Russell Accrington Stanley
66' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor H. White Portsmouth
79' Wissel Portsmouth Wissel C. Daniels voor R. Williams Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Accrington Stanley
Opstellingen Portsmouth - Accrington Stanley
De opstellingen van Portsmouth en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Portsmouth - Accrington Stanley

Portsmouth en Accrington Stanley treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 27 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Accrington Stanley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portsmouth. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portsmouth 0
Winst Accrington Stanley 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 6e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 13e plaats.