Nabeschouwing Sunderland - Lincoln City (2-1) || League One 2020/2021

Zaterdag 22 mei 2021 - 16:30 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het zaterdag 22 mei 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Lincoln City (2-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Stewart, waarmee Sunderland met 1-0 de leiding nam. Sunderland vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Wyke op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Lincoln City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Hopper. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lincoln City kwam hierna niet meer tot scoren.

Lincoln City kreeg een penalty toegewezen in de 63e minuut, die werd genomen door J. Grant. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Salisbury, waardoor Sunderland dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sunderland - Lincoln City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart met assist van A. McGeady Sunderland 1-0
33' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Wyke met assist van A. McGeady Sunderland 2-0
36' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor J. Scowen Sunderland
46' Wissel Lincoln City Wissel J. Walsh voor L. Montsma Lincoln City
46' Wissel Lincoln City Wissel C. McGrandles voor A. Scully Lincoln City
52' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. Johnson Lincoln City
56' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van J. Grant Lincoln City 2-1
63' Penalty gemist Lincoln City Penalty gemist J. Grant Lincoln City
65' Wissel Sunderland Wissel J. Diamond voor C. Maguire Sunderland
65' Wissel Sunderland Wissel M. Power voor C. McFadzean Sunderland
67' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor G. Leadbitter Sunderland
78' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor J. Scowen Sunderland
78' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor R. Stewart Sunderland
83' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Edun Lincoln City
92' Wissel Sunderland Wissel T. Flanagan voor L. Gooch Sunderland
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Lincoln City
Opstellingen Sunderland - Lincoln City
De opstellingen van Sunderland en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.