Nabeschouwing Sunderland - Northampton Town (1-1) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Sunderland het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Northampton Town (1-1)

De League One 2020/2021 wedstrijd tussen Sunderland en Northampton Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door S. Hoskins, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sunderland het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk C. Winchester die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sunderland - Northampton Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor M. Miller Northampton Town
46' Wissel Sunderland Wissel A. McGeady voor J. Diamond Sunderland
52' Wissel Sunderland Wissel C. Maguire voor C. McLaughlin Sunderland
59' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor L. ONien Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel G. Leadbitter voor J. Scowen Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor C. Wyke Sunderland
66' Wissel Sunderland Wissel C. Winchester voor M. Power Sunderland
76' Wissel Northampton Town Wissel C. Chukwuemeka voor M. Miller Northampton Town
79' Wissel Northampton Town Wissel L. Cross voor M. Marshall Northampton Town
83' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor B. Wright Sunderland
84' Doelpunt Northampton Town Doelpunt S. Hoskins Northampton Town 0-1
86' Wissel Northampton Town Wissel B. Ashley-Seal voor D. Rose Northampton Town
87' Wissel Northampton Town Wissel M. Roberts voor R. Watson Northampton Town
87' Doelpunt Sunderland Doelpunt C. Winchester Sunderland 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Northampton Town
Opstellingen Sunderland - Northampton Town
De opstellingen van Sunderland en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.