Nabeschouwing Wigan Athletic - Swindon Town (3-4) || League One 2020/2021

Zondag 9 mei 2021 - 13:00 uur

In de League One 2020/2021 neemt Wigan Athletic het zondag 9 mei 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Swindon Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Swindon Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Swindon Town (3-4)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Swindon Town is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 3-4 overwinning voor Swindon Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door C. Tilt, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Keane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Swindon Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Twine.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Wigan Athletic vergroot nadat W. Keane de 3-1 wist te scoren. In de 66e minuut werd C. Tilt van Wigan Athletic met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Wigan Athletic met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Swindon Town verkleinde in de 77e minuut de achterstand doordat H. Hope de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. In de 90e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was T. Smith die de score op 3-3 zette en daarmee Swindon Town weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door S. Twine van Swindon Town die daarmee in de 92e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Salisbury bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Swindon Town.

LIVE Wigan Athletic - Swindon Town 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Swindon Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Tilt met assist van D. Gardner Wigan Athletic 1-0
23' Wissel Swindon Town Wissel H. Hope voor J. Garrick Swindon Town
42' Gele kaart Swindon Town Gele kaart voor J. Grounds Swindon Town
56' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van Z. Clough Wigan Athletic 2-0
58' Wissel Swindon Town Wissel T. Smith voor J. Payne Swindon Town
59' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine Swindon Town 2-1
60' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van C. Lang Wigan Athletic 3-1
66' Rode kaart Wigan Athletic Rode kaart voor C. Tilt Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Wootton voor D. Gardner Wigan Athletic
77' Doelpunt Swindon Town Doelpunt H. Hope met assist van J. Grounds Swindon Town 3-2
79' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor Z. Clough Wigan Athletic
79' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Proctor voor J. Dodoo Wigan Athletic
79' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Joseph voor W. Keane Wigan Athletic
88' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Whelan voor C. Lang Wigan Athletic
90' Doelpunt Swindon Town Doelpunt T. Smith met assist van H. Hope Swindon Town 3-3
92' Doelpunt Swindon Town Doelpunt S. Twine met assist van T. Broadbent Swindon Town 3-4
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Swindon Town
Opstellingen Wigan Athletic - Swindon Town
De opstellingen van Wigan Athletic en Swindon Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swindon Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.