Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (4-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 12 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Crewe Alexandra (4-1)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 4-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Sykes, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Accrington Stanley vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Leigh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Accrington Stanley, waarmee R. Sykes zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Accrington Stanley geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van S. McConville. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist D. Agyei namens Crewe Alexandra de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Crewe Alexandra 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt R. Sykes met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-0
16' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor D. Agyei Crewe Alexandra
29' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Butcher Accrington Stanley
51' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt T. Leigh met assist van S. McConville Accrington Stanley 2-0
58' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor M. Butcher Accrington Stanley
60' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt R. Sykes met assist van S. McConville Accrington Stanley 3-0
61' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Ainley voor R. Harper Crewe Alexandra
63' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor T. Johnson Crewe Alexandra
64' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville Accrington Stanley 4-0
65' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor K. Adedoyin Accrington Stanley
67' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Alebiosu Crewe Alexandra
68' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Long voor C. Porter Crewe Alexandra
69' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor R. Alebiosu Crewe Alexandra
70' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Mansell voor S. McConville Accrington Stanley
93' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt D. Agyei Crewe Alexandra 4-1
94' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Crewe Alexandra
Opstellingen Accrington Stanley - Crewe Alexandra
De opstellingen van Accrington Stanley en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.