Nabeschouwing Accrington Stanley - Shrewsbury Town (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 4 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 4 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Shrewsbury Town (1-0)

Het League One duel tussen Accrington Stanley en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Anthony Coggins geëindigd in een 1-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Mumbongo, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Accrington Stanley dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Mumbongo Accrington Stanley 1-0
25' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Vela Shrewsbury Town
44' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor M. Pennington Shrewsbury Town
47' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Cosgrove Shrewsbury Town
62' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor G. Nurse Shrewsbury Town
62' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Malcolm voor J. Mumbongo Accrington Stanley
63' Wissel Shrewsbury Town Wissel N. Ogbeta voor G. Nurse Shrewsbury Town
65' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Morgan Accrington Stanley
68' Wissel Accrington Stanley Wissel E. Hamilton voor M. Butcher Accrington Stanley
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Whalley voor D. Udoh Shrewsbury Town
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor T. Bloxham Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Shrewsbury Town
Opstellingen Accrington Stanley - Shrewsbury Town
De opstellingen van Accrington Stanley en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Shrewsbury Town

Accrington Stanley en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Coggins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 20 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Accrington Stanley als Shrewsbury Town wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 2
Winst Shrewsbury Town 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 9e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 22e plaats.