Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Accrington Stanley het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Sunderland (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Sunderland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. OBrien, waarmee Sunderland met 0-1 de leiding nam. In de 76e minuut kreeg R. Sykes van Accrington Stanley voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Accrington Stanley de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Clark namens Accrington Stanley in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Accrington Stanley - Sunderland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Sunderland Wissel A. OBrien voor A. Pritchard Sunderland
48' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. OBrien met assist van C. Doyle Sunderland 0-1
58' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
76' Tweede gele kaart Accrington Stanley Tweede gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
79' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor J. OSullivan Accrington Stanley
80' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Rich-Baghuelou voor S. McConville Accrington Stanley
82' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
84' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Clark met assist van M. Butcher Accrington Stanley 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Sunderland
Opstellingen Accrington Stanley - Sunderland
De opstellingen van Accrington Stanley en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Accrington Stanley - Sunderland

Accrington Stanley en Sunderland treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Accrington Stanley en Sunderland in de League One vond plaats op 11 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sunderland favoriet. 4 keer wist de ploeg van Accrington Stanley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Accrington Stanley. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Accrington Stanley 0
Winst Sunderland 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Accrington Stanley op een 11e positie staat, terwijl we Sunderland terugvinden op de 2e plaats.