Nabeschouwing Bolton Wanderers - Burton Albion (0-0) || League One 2021/2022

Maandag 6 september 2021 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het maandag 6 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Burton Albion (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Brayford van Burton Albion. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Het was Bolton Wanderers dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Bolton Wanderers, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Joshua Smith voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Bolton Wanderers - Burton Albion 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Hamer Burton Albion
19' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor L. Akins Burton Albion
36' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor J. Williams Bolton Wanderers
65' Wissel Burton Albion Wissel B. Morris voor J. Powell Burton Albion
65' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor K. Hemmings Burton Albion
69' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Brayford Burton Albion
73' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor E. Doyle Bolton Wanderers
80' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Shaughnessy Burton Albion
86' Tweede gele kaart Burton Albion Tweede gele kaart voor J. Brayford Burton Albion
88' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor O. Afolayan Bolton Wanderers
88' Wissel Burton Albion Wissel F. Blake-Tracey voor J. Smith Burton Albion
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor I. Evatt Bolton Wanderers
95' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Johnston Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Burton Albion
Opstellingen Bolton Wanderers - Burton Albion
De opstellingen van Bolton Wanderers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.