Nabeschouwing Bolton Wanderers - Morecambe (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 maart 2022 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 8 maart 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Morecambe (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Bolton Wanderers en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Stockton, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Bolton Wanderers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk J. Bodvarsson die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bolton Wanderers - Morecambe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor A. Wildig Morecambe
35' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
41' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton met assist van A. Phillips Morecambe 0-1
46' Wissel Morecambe Wissel G. Leigh voor L. Gibson Morecambe
65' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor R. Bennett Morecambe
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor J. Williams Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
73' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Connolly Morecambe
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor O. Afolayan Bolton Wanderers
94' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Bodvarsson met assist van X. Amaechi Bolton Wanderers 1-1
96' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor J. Bedeau Morecambe
96' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor C. Stockton Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Morecambe
Opstellingen Bolton Wanderers - Morecambe
De opstellingen van Bolton Wanderers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.