Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers (0-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 11 januari 2022 - 21:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Bolton Wanderers het dinsdag 11 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in University of Bolton Stadium in Bolton.

Via de Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 0-2 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door B. Hanlan, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Grimmer op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers.

LIVE Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Hanlan met assist van A. Mehmeti Wycombe Wanderers 0-1
52' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. McCleary Wycombe Wanderers
58' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Tafazolli Wycombe Wanderers
52' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Grimmer met assist van B. Hanlan Wycombe Wanderers 0-2
57' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. Jones voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
57' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Scowen Wycombe Wanderers
67' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor D. Charles Bolton Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Thompson voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
84' Wissel Bolton Wanderers Wissel R. Darcy voor M. Fossey Bolton Wanderers
89' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor B. Hanlan Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers
Opstellingen Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bolton Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bolton Wanderers - Wycombe Wanderers

Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bolton Wanderers en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Wycombe Wanderers favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bolton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bolton Wanderers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bolton Wanderers 0
Winst Wycombe Wanderers 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bolton Wanderers op een 17e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 3e plaats.