Nabeschouwing Burton Albion - Accrington Stanley (4-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Accrington Stanley (4-0)

Het League One duel tussen Burton Albion en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 4-0 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. Jebbison, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Burton Albion vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Smith op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee J. Smith zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Burton Albion in de 50e minuut, nadat D. Jebbison de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Burton Albion.

LIVE Burton Albion - Accrington Stanley 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Jebbison met assist van K. Hemmings Burton Albion 1-0
49' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Smith met assist van K. Hemmings Burton Albion 2-0
46' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Coyle voor Y. Amankwah Accrington Stanley
49' Doelpunt Burton Albion Doelpunt J. Smith Burton Albion 3-0
50' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Jebbison Burton Albion 4-0
56' Wissel Burton Albion Wissel B. Morris voor T. OConnor Burton Albion
64' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Malcolm voor L. Mansell Accrington Stanley
66' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
70' Wissel Burton Albion Wissel O. Patrick voor D. Jebbison Burton Albion
77' Wissel Accrington Stanley Wissel J. OSullivan voor H. Pell Accrington Stanley
81' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor J. Smith Burton Albion
82' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Mumbongo Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Accrington Stanley
Opstellingen Burton Albion - Accrington Stanley
De opstellingen van Burton Albion en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.