Nabeschouwing Burton Albion - Charlton Athletic (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 13 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 13 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Charlton Athletic (0-1)

Het League One duel tussen Burton Albion en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Trevor Kettle geëindigd in een 0-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Stockley in de 17e minuut, waardoor Charlton Athletic met een man minder kwam te staan. In de 18e minuut moest A. Oshilaja van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Trevor Kettle een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Burton Albion verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 20e minuut gemaakt door B. Purrington waardoor Charlton Athletic met 0-1 aan de leiding kwam.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Burton Albion - Charlton Athletic 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Burton Albion Wissel F. Blake-Tracey voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
17' Rode kaart Charlton Athletic Rode kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
18' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
20' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt B. Purrington met assist van A. Famewo Charlton Athletic 0-1
28' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor E. Lee Charlton Athletic
31' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
41' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
49' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
46' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor H. Arter Charlton Athletic
68' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor J. Davison Charlton Athletic
68' Wissel Burton Albion Wissel C. Lakin voor M. Mancienne Burton Albion
73' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor L. Akins Burton Albion
83' Wissel Charlton Athletic Wissel D. Elerewe voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Charlton Athletic
Opstellingen Burton Albion - Charlton Athletic
De opstellingen van Burton Albion en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.