Nabeschouwing Burton Albion - Cheltenham Town (1-1) || League One 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Burton Albion het vrijdag 27 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Cheltenham Town (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Burton Albion en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door C. Wright, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Burton Albion kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Akins, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Burton Albion - Cheltenham Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Burton Albion Wissel B. Morris voor M. Mancienne Burton Albion
28' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright met assist van A. May Cheltenham Town 0-1
57' Wissel Burton Albion Wissel A. Amadi-Holloway voor O. Patrick Burton Albion
60' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor A. Williams Cheltenham Town
64' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor G. Lloyd Cheltenham Town
67' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Akins met assist van J. Smith Burton Albion 1-1
71' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Perry voor A. May Cheltenham Town
82' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor T. Hamer Burton Albion
83' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Thomas voor C. Wright Cheltenham Town
87' Wissel Burton Albion Wissel D. Rowe voor B. Morris Burton Albion
92' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Brayford Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Cheltenham Town
Opstellingen Burton Albion - Cheltenham Town
De opstellingen van Burton Albion en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.