Nabeschouwing Cambridge United - Wigan Athletic (2-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cambridge United het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Wigan Athletic (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Cambridge United en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door J. Ironside, waarmee Cambridge United met 1-0 de leiding nam. Cambridge United vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. May op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Wigan Athletic de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via W. Keane.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Wigan Athletic nadat C. Lang in de 87e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cambridge United - Wigan Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van J. Brophy Cambridge United 1-0
53' Doelpunt Cambridge United Doelpunt A. May met assist van J. Ironside Cambridge United 2-0
68' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Aasgaard voor T. Bayliss Wigan Athletic
68' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Jones voor G. Edwards Wigan Athletic
74' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor J. Brophy Cambridge United
84' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van G. Massey Wigan Athletic 2-1
85' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor A. May Cambridge United
86' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Knibbs Cambridge United
87' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Lang met assist van M. Power Wigan Athletic 2-2
89' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Weir Cambridge United
90' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor T. Pearce Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Wigan Athletic
Opstellingen Cambridge United - Wigan Athletic
De opstellingen van Cambridge United en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.