Nabeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town (2-0) || League One

Dinsdag 7 december 2021 - 20:45 uur

In de League One neemt Charlton Athletic het dinsdag 7 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town (2-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Stockley, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Charlton Athletic opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het A. Gilbey die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Charlton Athletic.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - Ipswich Town
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
100
99
Gevaarlijke aanvallen
49
29
Passes
335
361
Overtredingen
8
15
Buitenspel
3
4
Corners
7
4
Wissels
1
3
LIVE Charlton Athletic - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Stockley Charlton Athletic 1-0
29' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Donacien Ipswich Town
64' Wissel Ipswich Town Wissel J. Pigott voor S. Fraser Ipswich Town
68' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
69' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Leko voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
69' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor S. Aluko Ipswich Town
83' Wissel Ipswich Town Wissel C. Humphreys voor K. Edwards Ipswich Town
88' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Gilbey met assist van E. Lee Charlton Athletic 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Ipswich Town
Opstellingen Charlton Athletic - Ipswich Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Johnnie Jackson
Basiselftal Charlton Athletic
# Speler Pos.
1 Craig MacGillivray K
6 Jason Pearce V
5 Akin Famewo V
28 Sean Clare V
3 Ben Purrington M
11 Alex Gilbey M
4 George Dobson M
17 Elliott Lee M
7 Diallang Jaiyesimi M
9 Jayden Stockley A
14 Conor Washington A
Wissels Charlton Athletic
# Speler Pos.
30 Stephen Henderson K
27 Pape N'Diaye Souaré V
20 Charlie Kirk M
26 Ben Watson M
18 Jonathan Leko A
50 Deji Elerewe A
25 Josh Davison A
Formatie 4-2-3-1
Coach Paul Cook
Wissels Ipswich Town
# Speler Pos.
31 Václav Hladký K
3 Matthew Penney V
26 Cameron Burgess V
16 Idris El Mizouni M
30 Cameron Humphreys M
21 Conor Chaplin A
9 Joe Pigott A
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town

Charlton Athletic en Ipswich Town treffen elkaar in de 21e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Ipswich Town in de League One vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ipswich Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 1
Winst Ipswich Town 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 15e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Charlton Athletic - Ipswich Town Opstelling Charlton Athletic Opstelling Ipswich Town Live Charlton Athletic - Ipswich Town Live Charlton Athletic - Ipswich Town kijken Charlton Athletic - Ipswich Town kijken Live Charlton Athletic - Ipswich Town stream Charlton Athletic - Ipswich Town Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town Uitslag Charlton Athletic - Ipswich Town Statistieken Charlton Athletic - Ipswich Town League One 2021/2022 Charlton Athletic - Ipswich Town wedden Charlton Athletic - Ipswich Town gokken Charlton Athletic - Ipswich Town Unibet