Nabeschouwing Charlton Athletic - Rotherham United (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 2 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het dinsdag 2 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Rotherham United (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door M. Miller, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Charlton Athletic het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk C. Washington die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Charlton Athletic - Rotherham United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
40' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
42' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
44' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
47' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Miller met assist van R. Wood Rotherham United 0-1
50' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Ihiekwe Rotherham United
59' Wissel Rotherham United Wissel C. Ogbene voor M. Ihiekwe Rotherham United
68' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor M. Miller Rotherham United
80' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
81' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor B. Wiles Rotherham United
83' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Washington Charlton Athletic 1-1
84' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor B. Purrington Charlton Athletic
89' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor D. Barlaser Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Rotherham United
Opstellingen Charlton Athletic - Rotherham United
De opstellingen van Charlton Athletic en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.