Nabeschouwing Charlton Athletic - Wycombe Wanderers (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 1 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het zaterdag 1 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Wycombe Wanderers (0-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door S. Vokes, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Charlton Athletic - Wycombe Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
33' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
35' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van G. McCleary Wycombe Wanderers 0-1
46' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Leko voor J. Davison Charlton Athletic
61' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
69' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
84' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Burstow voor D. Jaiyesimi Charlton Athletic
88' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Inniss voor G. Dobson Charlton Athletic
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Stewart voor S. Vokes Wycombe Wanderers
94' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. McCleary Wycombe Wanderers
94' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
95' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Obita Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Wycombe Wanderers
Opstellingen Charlton Athletic - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Charlton Athletic en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Wycombe Wanderers

Charlton Athletic en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Howard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 6
Winst Wycombe Wanderers 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 12e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 6e plaats.