Nabeschouwing Cheltenham Town - Milton Keynes Dons (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 4 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 4 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Milton Keynes Dons (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Cheltenham Town en Milton Keynes Dons geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door K. Joseph, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Milton Keynes Dons het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 87e minuut was het namelijk H. Boateng die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Cheltenham Town - Milton Keynes Dons 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt K. Joseph met assist van S. Long Cheltenham Town 1-0
39' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor M. Blair Cheltenham Town
45' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Hussey Cheltenham Town
56' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Perry voor A. May Cheltenham Town
57' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor J. McEachran Milton Keynes Dons
57' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Martin voor C. Brown Milton Keynes Dons
61' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
69' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Thomas voor E. Chapman Cheltenham Town
77' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor K. Joseph Cheltenham Town
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor P. Kioso Milton Keynes Dons
84' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Freestone Cheltenham Town
87' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Boateng Milton Keynes Dons 1-1
87' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Boateng Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Cheltenham Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Cheltenham Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.