Nabeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion (2-0) || League One

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One neemt Crewe Alexandra het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion (2-0)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Bostwick zette Crewe Alexandra op een 1-0 voorsprong in de 10e minuut van de wedstrijd. In de 67e minuut kreeg C. Lakin van Burton Albion voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Burton Albion de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Crewe Alexandra via een goal van J. Bennett in de 87e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra.

Wedstrijdstatistieken Crewe Alexandra - Burton Albion
Goals
2
0
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
11
20
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
85
114
Gevaarlijke aanvallen
37
80
Passes
380
427
Overtredingen
10
12
Buitenspel
1
0
Corners
4
4
Wissels
3
4
LIVE Crewe Alexandra - Burton Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Lakin Burton Albion
10' Eigen doelpunt Crewe Alexandra Eigen doelpunt M. Bostwick Crewe Alexandra 1-0
31' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
42' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. Hemmings Burton Albion
46' Wissel Burton Albion Wissel B. Morris voor C. Borthwick-Jackson Burton Albion
54' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
67' Tweede gele kaart Burton Albion Tweede gele kaart voor C. Lakin Burton Albion
69' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor H. Chapman Burton Albion
70' Wissel Burton Albion Wissel D. Jebbison voor K. Hemmings Burton Albion
72' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor L. Murphy Crewe Alexandra
73' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Offord voor T. Terell Crewe Alexandra
83' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor C. Ainley Crewe Alexandra
87' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt J. Bennett met assist van J. Lundstram Crewe Alexandra 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Burton Albion
Opstellingen Crewe Alexandra - Burton Albion
De opstellingen van Crewe Alexandra en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach David Artell
Wissels Crewe Alexandra
# Speler Pos.
31 Dave Richards K
22 Billy Sass-Davies V
6 Luke Offord V
15 Callum McFadzean V
20 Josh Lundstram M
17 Madger Antonio Gomes Ajú M
9 Chris Porter A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jerrel Hasselbaink
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
22 Ellery Balcombe K
26 Ryan David Leak V
18 Frazer Blake-Tracy V
8 Joe Powell M
7 Bryn Morris M
14 Omari Patrick A
21 Daniel Jebbison A
Voorbeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion

Crewe Alexandra en Burton Albion treffen elkaar in de 8e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crewe Alexandra en Burton Albion in de League One vond plaats op 13 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burton Albion. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Burton Albion favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crewe Alexandra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crewe Alexandra. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crewe Alexandra 0
Winst Burton Albion 1
Gelijkspel 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crewe Alexandra op een 23e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crewe Alexandra - Burton Albion Opstelling Crewe Alexandra Opstelling Burton Albion Live Crewe Alexandra - Burton Albion Live Crewe Alexandra - Burton Albion kijken Crewe Alexandra - Burton Albion kijken Live Crewe Alexandra - Burton Albion stream Crewe Alexandra - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Crewe Alexandra - Burton Albion Uitslag Crewe Alexandra - Burton Albion Statistieken Crewe Alexandra - Burton Albion League One 2021/2022 Crewe Alexandra - Burton Albion wedden Crewe Alexandra - Burton Albion gokken Crewe Alexandra - Burton Albion Unibet