Nabeschouwing Crewe Alexandra - Lincoln City (2-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het dinsdag 7 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Lincoln City (2-0)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. M. Mandron maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crewe Alexandra vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 50e minuut moest T. Eyoma van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Declan Bourne een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lincoln City verder met een speler minder. In de 52e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het M. Mandron van Crewe Alexandra die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crewe Alexandra.

LIVE Crewe Alexandra - Lincoln City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel Lincoln City Wissel T. Eyoma voor A. Jackson Lincoln City
37' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Eyoma Lincoln City
48' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Robson Lincoln City
50' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Griffiths Crewe Alexandra
46' Wissel Lincoln City Wissel L. Sorensen voor L. Bridcutt Lincoln City
46' Wissel Lincoln City Wissel L. Fiorini voor J. Robson Lincoln City
48' Penalty Crewe Alexandra Penalty M. Mandron Crewe Alexandra 1-0
50' Rode kaart Lincoln City Rode kaart voor T. Eyoma Lincoln City
52' Penalty Crewe Alexandra Penalty M. Mandron Crewe Alexandra 2-0
61' Wissel Lincoln City Wissel D. NLundulu voor H. Adelakun Lincoln City
70' Wissel Crewe Alexandra Wissel L. Murphy voor R. Griffiths Crewe Alexandra
70' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Johnson voor C. Ainley Crewe Alexandra
85' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Robertson voor O. Finney Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Lincoln City
Opstellingen Crewe Alexandra - Lincoln City
De opstellingen van Crewe Alexandra en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.