Nabeschouwing Doncaster Rovers - Cambridge United (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 26 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 26 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Cambridge United (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Doncaster Rovers en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Gardner zette Cambridge United op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Doncaster Rovers kwam na 68 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Galbraith, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Doncaster Rovers - Cambridge United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt D. Gardner Cambridge United 0-1
40' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Knoyle voor D. Gardner Doncaster Rovers
50' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor H. Dunk Cambridge United
68' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt E. Galbraith met assist van J. Hiwula Doncaster Rovers 1-1
71' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. Williams Doncaster Rovers
72' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Tracey Cambridge United
72' Wissel Cambridge United Wissel J. Ironside voor S. Smith Cambridge United
80' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Cukur voor J. Bostock Doncaster Rovers
91' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Hiwula Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Cambridge United
Opstellingen Doncaster Rovers - Cambridge United
De opstellingen van Doncaster Rovers en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.