Nabeschouwing Fleetwood Town - Gillingham (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 11 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 11 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Gillingham (2-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door H. Biggins, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Clarke op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. McKenzie. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Gillingham kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Fleetwood Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Gillingham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt H. Biggins met assist van P. Lane Fleetwood Town 1-0
65' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Phillips Gillingham
65' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt T. Clarke met assist van P. Lane Fleetwood Town 2-0
70' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnson voor C. Morton Fleetwood Town
74' Doelpunt Gillingham Doelpunt R. McKenzie met assist van M. Carayol Gillingham 2-1
77' Wissel Gillingham Wissel D. Tutonda voor D. Phillips Gillingham
77' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor S. Morris Fleetwood Town
87' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Lloyd-McGoldrick Gillingham
90' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Tutonda Gillingham
93' Wissel Fleetwood Town Wissel M. Clark voor G. Garner Fleetwood Town
97' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor H. Biggins Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Gillingham
Opstellingen Fleetwood Town - Gillingham
De opstellingen van Fleetwood Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.