Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (1-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers (1-0)

Het League One duel tussen Gillingham en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gillingham. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Gillingham uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Gillingham - Doncaster Rovers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor M. Carayol Gillingham
41' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel D. Adshead voor M. Ehmer Gillingham
52' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor K. Knoyle Doncaster Rovers
70' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor R. Williams Doncaster Rovers
76' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
76' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Smith voor T. Cukur Doncaster Rovers
79' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver Gillingham 1-0
80' Wissel Doncaster Rovers Wissel J. Olowu voor R. Williams Doncaster Rovers
91' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Barlow voor K. Knoyle Doncaster Rovers
92' Wissel Gillingham Wissel O. Lee voor D. Lloyd-McGoldrick Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Doncaster Rovers
Opstellingen Gillingham - Doncaster Rovers
De opstellingen van Gillingham en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gillingham - Doncaster Rovers

Gillingham en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 20 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gillingham als Doncaster Rovers wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 8 keer in een gelijkspel.

Winst Gillingham 5
Winst Doncaster Rovers 5
Gelijkspel 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 20e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 24e plaats.