Nabeschouwing Gillingham - Lincoln City (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Lincoln City (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Gillingham en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van T. Edun. Gillingham kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Lloyd, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Gillingham - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Edun met assist van C. Bramall Lincoln City 0-1
6' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Bramall Lincoln City
17' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Edun Lincoln City
44' Doelpunt Gillingham Doelpunt D. Lloyd Gillingham 1-1
63' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Phillips Gillingham
65' Wissel Lincoln City Wissel H. Adelakun voor C. Bramall Lincoln City
68' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Tutonda Gillingham
69' Wissel Gillingham Wissel M. Carayol voor D. Lloyd Gillingham
70' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor O. Lee Gillingham
80' Wissel Lincoln City Wissel T. Bishop voor L. Sorensen Lincoln City
83' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor S. OKeefe Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Lincoln City
Opstellingen Gillingham - Lincoln City
De opstellingen van Gillingham en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.