Nabeschouwing Gillingham - Milton Keynes Dons (1-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Milton Keynes Dons (1-4)

Het League One duel tussen Gillingham en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 1-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 1-0 de leiding nam. In de 26e minuut kreeg S. OKeefe van Gillingham voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Gillingham de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een penalty in de 28e minuut was de ideale kans voor Milton Keynes Dons om te scoren. S. Twine was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

In de 28e minuut kwam Milton Keynes Dons op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Twine. In de 39e was het Milton Keynes Dons dat op voorsprong kwam te staan na een goal van P. Kioso. In de 82e werkte M. Ehmer de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-3 kwam te staan. In de 88e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was M. Watters van Milton Keynes Dons die daarmee de stand op 1-4 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Busby bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Gillingham - Milton Keynes Dons 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van A. MacDonald Gillingham 1-0
22' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
24' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
26' Tweede gele kaart Gillingham Tweede gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
28' Penalty gemist Milton Keynes Dons Penalty gemist S. Twine Milton Keynes Dons
28' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 1-1
38' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor C. Kelman Gillingham
39' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt P. Kioso met assist van M. ORiley Milton Keynes Dons 1-2
46' Wissel Gillingham Wissel R. Bennett voor D. Tutonda Gillingham
54' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Adshead Gillingham
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor H. Boateng Milton Keynes Dons
65' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor P. Kioso Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Tucker Gillingham
76' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor P. Kioso Milton Keynes Dons
82' Eigen doelpunt Milton Keynes Dons Eigen doelpunt M. Ehmer Milton Keynes Dons 1-3
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor E. Robson Milton Keynes Dons
88' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Watters Milton Keynes Dons 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Milton Keynes Dons
Opstellingen Gillingham - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Gillingham en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.