Nabeschouwing Gillingham - Rotherham United (0-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 13:30 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 30 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Rotherham United (0-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door R. Edmonds-Green, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rotherham United opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het G. Kelly die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rotherham United.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Rotherham United.

LIVE Gillingham - Rotherham United 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
21' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Tutonda Gillingham
34' Doelpunt Rotherham United Doelpunt R. Edmonds-Green met assist van D. Barlaser Rotherham United 0-1
55' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Wood Rotherham United
67' Wissel Rotherham United Wissel J. Mattock voor J. Osei-Tutu Rotherham United
67' Wissel Gillingham Wissel M. Carayol voor O. Lee Gillingham
71' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor B. Thompson Gillingham
74' Wissel Gillingham Wissel D. Phillips voor C. Masterson Gillingham
80' Wissel Rotherham United Wissel G. Kelly voor M. Smith Rotherham United
83' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
83' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
87' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Tutonda Gillingham
89' Doelpunt Rotherham United Doelpunt G. Kelly met assist van C. Ogbene Rotherham United 0-2
90' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor G. Kelly Rotherham United
93' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor O. Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Rotherham United
Opstellingen Gillingham - Rotherham United
De opstellingen van Gillingham en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.