Voorbeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town (0-0) || League One

Dinsdag 25 januari 2022 - 20:45 uur

In de League One neemt Gillingham het dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Gillingham Gelijk Winst Shrewsbury Town
3.3x inzet 3.4x inzet 2.2x inzet
LIVE Gillingham - Shrewsbury Town 0-0

Vanaf dinsdag 25 januari 2022 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Gillingham - Shrewsbury Town volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 10 uur, 47 minuten en 48 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Shrewsbury Town
Opstellingen Gillingham - Shrewsbury Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town

Gillingham en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 27e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Brett Huxtable en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gillingham en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 28 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 5 keer wist de ploeg van Gillingham te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gillingham. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gillingham 2
Winst Shrewsbury Town 5
Gelijkspel 8
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gillingham op een 24e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Gillingham - Shrewsbury Town Opstelling Gillingham Opstelling Shrewsbury Town Live Gillingham - Shrewsbury Town Live Gillingham - Shrewsbury Town kijken Gillingham - Shrewsbury Town kijken Live Gillingham - Shrewsbury Town stream Gillingham - Shrewsbury Town Fox Sports Nabeschouwing Gillingham - Shrewsbury Town Uitslag Gillingham - Shrewsbury Town Statistieken Gillingham - Shrewsbury Town League One 2021/2022 Gillingham - Shrewsbury Town wedden Gillingham - Shrewsbury Town gokken Gillingham - Shrewsbury Town Unibet