Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sunderland. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Sunderland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Sunderland (1-2)

Het League One duel tussen Gillingham en Sunderland is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. D. Lloyd-McGoldrick maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gillingham vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sunderland kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. OBrien, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette T. Flanagan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sunderland de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 67e minuut werd E. Embleton van Sunderland met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sunderland het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Sunderland dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gillingham - Sunderland 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Sunderland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Gillingham Penalty D. Lloyd-McGoldrick Gillingham 1-0
43' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor D. Cirkin Sunderland
48' Doelpunt Sunderland Doelpunt A. OBrien met assist van D. Neil Sunderland 1-1
54' Doelpunt Sunderland Doelpunt T. Flanagan met assist van A. Pritchard Sunderland 1-2
61' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor M. Carayol Gillingham
67' Rode kaart Sunderland Rode kaart voor E. Embleton Sunderland
71' Wissel Sunderland Wissel B. Wright voor A. Pritchard Sunderland
81' Wissel Gillingham Wissel C. Kelman voor R. Bennett Gillingham
84' Gele kaart Sunderland Gele kaart voor R. Stewart Sunderland
90' Wissel Sunderland Wissel W. Harris voor A. OBrien Sunderland
91' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor M. Ehmer Gillingham
93' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Kelman Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Sunderland
Opstellingen Gillingham - Sunderland
De opstellingen van Gillingham en Sunderland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sunderland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.