Nabeschouwing Ipswich Town - Charlton Athletic (4-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 13:30 uur

In de League One 2021/2022 neemt Ipswich Town het zaterdag 30 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Charlton Athletic (4-0)

Het League One duel tussen Ipswich Town en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door T. Bakinson, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Burns op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee W. Burns zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ipswich Town in de 88e minuut, nadat J. Norwood de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Ipswich Town.

LIVE Ipswich Town - Charlton Athletic 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. Bakinson met assist van B. Celina Ipswich Town 1-0
11' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van C. Chaplin Ipswich Town 2-0
48' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Dobson Charlton Athletic
50' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van M. Bonne Ipswich Town 3-0
54' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor A. Gilbey Charlton Athletic
56' Wissel Ipswich Town Wissel K. Vincent-Young voor J. Donacien Ipswich Town
68' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Forster-Caskey voor A. Morgan Charlton Athletic
75' Wissel Ipswich Town Wissel C. Humphreys voor C. Chaplin Ipswich Town
75' Wissel Charlton Athletic Wissel E. Lee voor C. Washington Charlton Athletic
85' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor M. Bonne Ipswich Town
88' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood met assist van C. Humphreys Ipswich Town 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Charlton Athletic
Opstellingen Ipswich Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Ipswich Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.